LINNENBOUW
Maakt het mooier

Welkom bij Linnenbouw!

Bij ons bent je aan het juiste adres voor zowel verbouwingen, badkamers, stucwerk en schilderwerk. Onze slogan "maakt het mooier" is dan ook precies wat we doen. 

We maken jouw woning of bedrijfspand mooier aan de hand van je wensen en eisen en geven je tips en adviezen vanuit onze jarenlange ervaring. Naast de genoemde werkzaamheden werken wij samen met gerenommeerde bedrijven in de regio voor onder andere loodgieterswerk, electriciteit, laswerkzaamheden, vloeren en tal van andere specialistische beroepen.

Onze werkwijze

Een verbouwing begint vaak met een wens en een idee. Om een goede indruk te krijgen van wat je precies wil voeren we in eerste instantie een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek horen we graag wat we voor je "mooier mogen maken". Na het gesprek toetsen we de haalbaarheid van het project en maken we inzichtelijk of er bijvoorbeeld bepaalde vergunningen nodig zijn, welke materialen we moeten gaan gebruiken en hoeveel tijd er ongeveer overheen zal gaan tot de klus geklaard is.

Hierna stellen we een offerte op waarbij we duidelijk specificeren wat we gaan doen, wanneer we dit gaan doen en welke materialen we hiervoor gaan gebruiken. 

Gun je ons de opdracht dan maken we samen de planning definitief en gaan we, volgens plan, aan de slag! Neem hier rechts contact met ons op en we komen graag bij je langs.

Linnenbouw, wij maken het mooier!