LINNENBOUW
Maakt het mooier

Verzorgd schilderwerk is niet alleen mooi maar ook belangrijk voor de waarde van uw huis of bedrijf én zorgt voor een kostenbesparing op de lange termijn. 

Wist u dat binnenschilderwerk zelfs belangrijk is voor de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk? Vooral gevelkozijnen moeten zowel binnen als buiten goed beschermd worden om houtrot te voorkomen. Binnenschilderwerk is niet alleen voor de verfraaiing van uw interieur, het is ook essentieel voor de bescherming van al uw hout- en muurwerk.

Bijna alles is schilderbaar; hout, steen, beton, ijzer en zelfs aluminium. Samen bekijken we wat uw wensen en wat de mogelijkheden zijn en we helpen u met een uitgebreid kleuradvies.

Goed schilderwerk begint bij materiaal en werkwijze
Schilderwerk begint bij het nemen van de juiste keuzes in verfsoorten, materialen en toe te passen technieken. We bespreken met u welke materiaalkeuzes we maken en waarom. Plafonds worden gerold of gespoten, geheel afhankelijk van de ondergrond. Binnenmuren worden gerold of gespoten met naar wens verf die afneembeer is, handig bij de achterwand van een aanrecht bijvoorbeeld. Buitenschilderwerk van raam- en deurkozijnen moeten beschermd worden tegen temperatuursinvloeden van wind, zon en regen.